Declarația președintelui PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, după rezultatul moțiunii

0
930

La scurt timp de la anunțarea, în Parlament, a rezultatului moțiunii de cenzură depuse de liberali și celelalte partide din opoziție, liderul social-democraților giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău, scria, pe pagina sa de socializare:

”Tuturor celor care ne-au acordat votul lor în 2016, și implicit încrederea, le mulțumesc! Mandatul meu de Ministru al Economiei a implicat guvernarea pentru români, și pentru mai bine. Am avut o guvernare cu rezultate, o guvernare eficientă, orientată spre români și bunăstare, spre măsuri de sprijin pentru toate categoriile sociale și progres economic pentru țară.

PSD a guvernat pentru România! Niciodată nu a tăiat veniturile românilor, nu i-a discriminat și nu i-a aruncat în sărăcie.

Consider că decizia Parlamentului de astăzi trebuie respectată.

Consecința zilei de astazi este că PSD va deveni mai puternic pe scena politică din România.

Îmi doresc ca, pe viitor, românii să nu fie nevoiți să strângă din nou „cureaua” și să suporte iar măsurile de austeritate anunțate deja de PNL.

Așteptăm formula guvernamentală și programul de guvernare! Și continuăm să luptăm pentru fiecare român!”, a scris senatorul Niculae Bădălău pe facebook.