Ce surprize au avut, în cadrul unor razii, polițiștii giurgiuveni…

0
197

Miercuri, 9 octombrie a.c., între orele 06.00 – 12.00, Poliția orașului Bolintin Vale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale, Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos și al jandarmilor din cadrul I.J.J. Giurgiu au organizat și desfășurat o razie în baza planurilor de acțiune „Scutul Pădurii”, „Pirații Rutieri” și “Prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri în unitățile de învățământ”.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 136 de sancțiuni contravenționale în valoare de 57.920 de lei, au reținut 3 permise de conducere, au retras 3 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

De asemenea, au legitimat 279 de persoane, au controlat 215 de autovehicule (inclusiv autovehicule de transport persoane, transport mărfuri, autocamioane, etc.), au verificat 6 persoane aflate sub măsuri preventive și au controlat 3 societăți comerciale care au ca obiect de activitate bar / săli jocuri mecanice de pe raza orașului Bolintin Vale.

Totodată, pe timpul raziei, polițiștii au depistat pe DJ 601 în comuna Bolintin Deal, o autoutilitară, care nu avea aplicate plăcuțele cu numere de înmatriculare.

Cu această ocazie, a fost identificat conducătorul autoutilitarei, ca fiind un tânăr de 27 de ani, din  comuna Tărlungeni, județul Brașov.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.