Declarația pe Facebook a părintelui nemulțumit, în cazul minorei căreia un medic i-a recomandat să bea Pepsi rece, în toxiinfecție alimentară! VIDEO 

0
506

video scandal spital giurgiu

Update: „Uitați-vă bine și luați aminte cu doctorii noștri din spital ce bine își fac meseria și câtă importanță acordă copiilor noștri. Merg de 2 zile la urgență cu copilu’ cu vărsături și febră și primul doctor spune are infecție la stomac îi administrează un metoclopramid și un supozitor îmi spune să îi dau regim și să nu cumva să îi dau să bea altceva doar apă plată și ceai…

A doua zi dau de acest „medic”, Drăgulin, tot cu aceeași problemă cu vărsături și el îi face tot un metro și îmi dă o rețetă pe care nu mi-o explică, nu îmi spune ce medicamente i-a prescris și cum să îi dau ba mai mult îmi spune DAȚI SĂ BEA PEPSI RECE APA MINERALA FANTA orice să nu fie cald să fie rece la care eu îl întreb de 2 ori cum să îi dau să bea așa ceva??

Și îmi răspunde DA, îi calmează inflamația. Păi, băii doctoree la infecție alimentară cu vărsături îmi dai să bea copilu PEPSI RECE??” – suna mesajul postat pe Facebook de către o giurgiuveancă iritată de faptul că, sosită din concediu, de pe litoral, cu copilul ( minoră), ce prezenta simptome de toxiinfecție alimentară, a fost sfătuită ca în textul de mai sus, de către un medic al Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

(Jurnal)

N.Red. În ediția noastră de ieri a cotidianului am redat punctul de vedere al Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, însoțit și de un material care demonstrează cu argumente științifice că recomandarea medicului a fost corectă.