Concursul pentru ocuparea postului de șef al serviciului Rutier Giurgiu, un mare eșec și totodată o rușine pentru Instituție!!

0
1774

Citim pe un site local (”Giurgiu pe surse”) și ne minunăm despre rezultatul  ultimei probe a examenului pentru ocuparea postului de şef al  Serviciului Rutier Giurgiu.

Conform sursei, la acest examen s-au înscris doi candidaţi: V. I.- şi comisarul S.L.

Întâmplător sau deloc întâmplător la interviul impus de probă, structurat pe subiecte profesionale, unul dintre cei doi candidați   (L. S. ) nu s-a prezentat. Celălalt candidat ( I.V.) a primit doar nota 5! Deși nota minimă ce trebuia obținută era 7!

Astfel concursul pentru ocuparea postului de Şef al Serviciului Rutier Giurgiu urmează să fie reluat în condiţii speciale.

De precizat că  unul dintre candidaţii înscrişi la primul examen  a depus  din motive pe care nu le cunoaștem , mai multe reclamaţii la DNA, MAI, IGPR şi Parchet.

Iată o mostră a faptului că cei numiți politic, pe posturi, nu întrunesc capacitatea necesară de a face față funcției pe care sunt puși, deși uneori șefii lor încearcă disperați să le creeze o imagine de incorigibili.

(Jurnal)