De Ziua Pompierilor din România, salvatorii giurgiuveni s-au întrecut la minifotbal. ⚽️ Competiția sportivă, organizată cu sprijinul Asociației Sportive a Pompierilor din România – sucursala Giurgiu, a fost dominată de fair-play și de bucuria de a juca fotbal. La start s-au înscris echipele reprezentative ale subunităților de intervenție din județ și cea a inspectoratului. Dupa meciurile disputate, clasamentul a arătat astfel: 🏆🥇Detașamentul de Pompieri Giurgiu, echipa 1; 🏆🥈 Detașamentul de Pompieri Giurgiu, echipa 2; 🏆🥉 Detașamentul de Pompieri Bolintin Deal, echipa 2. ompierii giurgiuveni au dovedit că sunt la fel de buni la fotbal ca și în intervenții!

0
379

De Ziua Pompierilor din România, lucrătorii ISU Giurgiu s-au întrecut la o competiție de minifotbal.

 

Competiția sportivă a fost  organizată cu sprijinul Asociației Sportive a Pompierilor din România – sucursala Giurgiu,  fiind  dominată, așa cum mărturisesc participanții,  de fair-play și de bucuria de a juca fotbal.

La start  s-au înscris echipele reprezentative ale subunităților de intervenție din județ dar și cea a inspectoratului județean.  La finalul  meciurilor disputate, clasamentul a arătat astfel:

Locul 1 – Detașamentul de Pompieri Giurgiu; Locul 2- Detașamentul de Pompieri Giurgiu și  Locul 3 – Detașamentul de Pompieri Bolintin Deal.

(Jurnal)