De Ziua Națională a României giurgiuvenii sunt așteptați în Piața Tricolorului cu Paradă militară, sarmale, vin fiert și muzică de voie bună…!

0
140

img_2227

Foto: Imagini din timpul pregătirilor dinaintea Paradei militare de Ziua Națională a României, în zona în care va fi amplasată  tribuna oficială…

Joi, de 1 decembrie,  Ziua Națională a românilor, de la primele ore ale  dimineții, la Giurgiu, începe programul evenimentelor dedicate acestei sărbători.

Slujba religioasă va fi urmată  de mai multe depuneri de coroane, din partea unor instituții și mai ales ale organizațiilor de partid locale, ținând cont că suntem în plină campanie electoral,  pe 11 decembrie urmând a avea loc alegerile parlamentare.

După Parada militară, va veni momentul cem mai așteptat : masa populară de la care nu vor lipsi – prin  efortul Primăriei Giurgiu , respectiv  al Direcției  de Asistență Socială ( DAS) ,  sarmalele, vinul fiert și țuica…

Din programul manifestărilor nu va lipsi spectacolul de muzică populară din Piața Tricolorului oferit de către Centrul Cultural ”Ion Vinea”

 (Jurnal)