Originar din Remuş, Stelian Daniel Iordache este iniţiatorul Grupului „Sufletişti în UK şi Europa”, grup care „recidivează” chiar de ziua iniţiatorului său: pentru a cincea oară aduc daruri pentru copiii instituţionalizaţi din trei centre giurgiuvene: Complexul de Servicii Sociale, Casa Daniela şi Casa Soarele. Patruzeci și patru de pachete cu rechizite, hăinuțe, încălțăminte și dulciuri au ajuns la copiii din cele trei centre. 

„Sunt bucuros că reuşim din nou să aducem zâmbete pe chipurile copiilor din casele de tip familial datorită oamenilor cu suflet mare care, de ani de zile, au o plăcere deosebită să ducem la bun sfârşit aceste campanii frumoase. Suntem bucuroşi că, de fiecare dată, ni se alătură oameni de calitate, oameni minunaţi care iubesc copiii. Suntem mândri că Grupul „Sufletişti în UK şi Europa” reuşeşte să aducă bucurie pe chipurile copiilor înainte de Paşti. Vreau să mulţumesc celor care s-au implicat şi de această dată să ducem la bun sfârşit şi această frumoasă acţiune a grupului. Avem „sufletişti” de calitate cu ajutorul cărora reuşim de fiecare dată să ajutăm cu mare drag. Pentru noi este o bucurie imensă să ştim că aceşti copii vor avea o masă bogată de Iepuraş, zâmbetul lor ne face fericiţi şi ne cresc inimile să îi ştim fericiţi. Grupul „Sufletişti în UK şi Europa” transmite că nu se va opri aici şi va mai aduce multe momente de fericire copiilor, iar celor implicaţi şi în această acţiune, un singur cuvânt pe care îl merită toţi: RESPECT!”, a scris, pe contul său de socializare, Stelian Daniel Iordache.

Stabilit în Marea Britanie de ani buni, acesta a ales să trimită donaţiile către cele trei centre chiar pe 12 aprilie, de ziua sa de naştere. Surprizele zilei au fost un tort pregătit special de șefa Complexului pentru Servicii Sociale, Monica Lăceanu, dar și urările făcute de cei aproape 20 de copii din Complex. 

O.C.