Acasă Actualitate De Florii, vremea va fi ca de Crăciun! Temperaturile vor scădea și cu 20 de grade în doar 24 de ore

De Florii, vremea va fi ca de Crăciun! Temperaturile vor scădea și cu 20 de grade în doar 24 de ore

0
De Florii, vremea va fi ca de Crăciun! Temperaturile vor scădea și cu 20 de grade în doar 24 de ore

În ziua de Florii, temperaturile în multe locuri din țară vor fi ca în plină iarnă. Meteorologii au anunțat fenomene de iarnă în mai multe zone din țară cu lapoviță, ninsori și viscol. Temperaturile vor scădea chiar și cu 20 de grade în 24 de ore.

Conform ANM: „O masă de aer rece de origine arctică ne va afecta la sfârșitul săptămânii. Astfel, vremea va deveni rece pentru această perioadă a anului în mare parte din țară. Deosebit de frig va fi în Moldova, Transilvania, Muntenia și în zonele montane”.

De la temperaturi de 25 de grade Celsius prognozate pentru sâmbătă în sudul și estul țării, duminică, de Florii, termometrele nu vor indica mai mult de 8…10 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea sud-esticã a ţării unde vor fi precipitaţii, sub formã de ploaie în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea, iar în Transilvania şi Moldova trecător și sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Și în Giurgiu vremea se va răci extrem de mult faţă de ziua precedentă, astfel valorile termice diurne se vor situa cu mult sub mediile valorilor normale. Cerul va fi noros şi va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar minima de 3…4 grade Celsius.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
6.8 ° C
6.8 °
6.8 °
81 %
3.6kmh
65 %
joi
14 °
vin
17 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
12 °