Agenţia pentru Protecţia Mediului Giurgiu,  desfăşoară în perioada 15 martie – 15 aprilie, multiple acţiuni educativ- ecologice prilejuite de “Luna Pădurii”.

Acţiunile realizate cu sprijinul Direcţiei Silvice Giurgiu precum şi al unităţilor de învăţământ, au ca scop implicarea elevilor în diverse activităţi ecologice menite a conştientiza populaţia cu privire la rolul esenţial al pădurii în asigurarea vieţii pe Pământ.

 „Luna Pădurii” a demarat  Luni, de 21 martie, la Şcoala Generală  ,,Mircea Cel Bătrân ” din Municipiu, prilej cu care specialiştii  Agenţiei pentru Protecţia Mediului Giurgiu le-au prezentat elevilor materiale legate de importanţa apei și a pădurilor.

      Marți,  22 martie ,,Luna Pădurii” a continuat cu acţiunea de plantare de puieţi în Pădurea Bălănoaia, unde au participat elevii Scolii Gimnaziale Academician ,,Marin Voiculescu” si elevii  Liceului Viceamiral ,,Ion Bălănescu – Giurgiu. La acțiune au fost prezenți în jur de 50 de elevi , fiind  plantați un număr de 100 de puieți.

 (Biroul de presă al APM Giurgiu)