De 1 Martie, poliţiştii giurgiuveni au dovedit că ştiu să fie darnici şi recunoscători cu femeile!

0
189

Cu ocazia Zilei de 1 Martie poliţiştii giurgiuveni au  dăruit doamnelor şi domnişoarelor din Municipiu,  mărţişoare însoţite de recomandări preventive pentru traficul în această perioadă.

În comunicatul pe care l-am primit la redacţie cu această ocazie , poliţiştii giurgiuveni notează:

A devenit tradiţie ca, la debutul lunii Martie, cu toate că iarna încă nu ne–a părăsit, ca poliţiştii giurgiuveni să desfășoare, o acțiune ce are ca „grup țintă” participantele la trafic, precum şi doamnele şi domnișoarele ce se află în tranzit în judeţul Giurgiu.

Ca în fiecare an, de 1 Martie, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalitățţi împreună cu poliţiştii rutieri sprijiniţi de Corpului Național al Poliţiştilor Giurgiu, s-au “înarmat”, cu mărţişoare şi felicitări, pe care le-au oferit conducătoarelor auto oprite în trafic şi totodată domnişoarelor și doamnelor întâlnite în municipiul Giurgiu.

Aşa cum notam la început, odată cu simbolurile primăverii, mărţişoarele, oferite  giurgiuvencelor aflate la volan, poliţiştii au adresat acestora şi o serie de recomandări de care trebuie să ţină cont, pentru a nu fi implicate în incidente în trafic cât şi pentru prevenirea criminalităţii.

Conducerea Inspectoratului de  Poliţie Judeţean  Giurgiu, a oferit într-un cadru festiv flori şi mărţişoare, domnişoarelor şi doamnelor poliţiste, urându-le fericire, sănătate şi multe împliniri cu prilejul Zilei Mărţişorului !

(Jurnal)