Codul portocaliu de Ger , în judeţul Giurgiu, valabil până vineri la ora 20.00!

0
337

Conform unui comunicat remis de  Comitetul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă , joi, 1 martie, ora 14.00, judeţul Giurgiu se află încă sub COD PORTOCALIU pentru temperaturi foarte scăzute ( atât noaptea cât şi ziua), până  vineri, 2 martie, ora 20.00. 

Astăzi 1 martie, în judeţul Giurgiu toate drumurile erau deschise circulaţiei.

Conform datelor transmise de E – Distribuţie Muntenia, joi , 1 martie la ora prânzului  pe liniile de tensiune medie în Zona Reţea MT-JT Giurgiu, nu erau probleme, în timp ce  pe cele de tensiune mică se solicitaseră  5 apeluri pentru defecţiuni individuale, lucrându-se  cu toate echipele disponibile, pentru remedierea situaţiei.

Conform aceluiaiaşi comunicat  Personalul SAJ Giurgiu şi SMURD Giurgiu au gestionat în această perioadă un număr de 95 cazuri pentru acordarea de prim ajutor medical. Echipele acţionaseră pe DJ 411 pentru deszăpezirea unui drum blocat, în localitatea Găiseni pentru stingerrea unui incendiu la un magazin, şi din nou pe DJ 411 pentru deszăpezirea unei cisterne, în comuna Frăteşti pentru stingerea unui autorturism incendiat şi pe DN 5 , în dreptul localităţii Uzunu , la o cisternă răsturnată în afara carosabilului.

(Jurnal)