De 1 iunie, polițiștii giurgiuveni au lăsat deoparte amenzile și s-au jucat cu copiii!

0
301

Ziua de 1 iunie este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea și familia, de a aprecia și iubi copiii și de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit și plin de succese.

Iată de ce Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au dorit la rândul lor să fie în această zi alături cei mici, organizând o serie de activități pentru sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului.

            În municipiul Giurgiu, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității împreună cu polițiști de la Biroul Rutier au organizat cu sprijinul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 7, din municipiul Giurgiu, un Concurs de educație rutieră preventivă, patrule școlare și un Concurs de desene pe asfalt.

            Activitățile desfășurate de elevi împreună cu polițiștii rutieri au avut ca scop formarea comportamentului rutier responsabil pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație de către elevi, în calitate de pietoni, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație.

            Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au oferit copiilor informații și pliante cu recomandări preventive și sfaturi.

            Activitățile polițiștilor dedicate Zilei de 1 Iunie au continuat cu organizarea unui concurs de desene pe asfalt pe teme rutiere, în parcarea unui centru comercial din municipiul Giurgiu.

            La finalul concursurilor copiii au fost premiați de polițiști cu tricouri, articole de papetărie, dulciuri, răcoritoare și materiale informativ preventive.

(Jurnal)