DĂRUIEȘTE DIN SUFLET!

0
343

În prag de sărbători, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu s-au pregătit și anul acesta, să ofere zâmbete copiilor nevoiași, dar și mamelor acestora, găzduiți la Așezământul Social Sf. Arhangheli Mihail și Gavril”, din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Astfel, polițiștii giurgiuveni s-au deplasat marți, 3 decembrie a.c., în comuna Slobozia, la Așezământul Aocial “Sf. Arhangheli Mihail și Gavril”, unde au fost întâmpinați de cei mici cu poezii și cântece, dar și cu multe zâmbete și îmbrățișări.

Fiecare dintre cei 28 de copii prezenți a primit câte o sacoșă plină cu dulciuri, iar mămicile acestora au primit hrană pentru o perioadă de timp, darurile fiind primite cu emoție, bucurie și entuziasm, unii dintre cei mici manifestându-și dorința de a deveni polițiști pe viitor promițându-le polițiștilor că vor alege în viață calea educației, cinstei și onoarei.

Sunt gesturi venite din suflet și acțiuni menite să aline suferința unor oameni cu care viața nu a fost atât de darnică. Dăruiește și tu!