Daniel Rusu, primarul comunei Adunații Copăceni: „Se trage tare și cu ajutorul lui Dumnezeu în câteva zile se va circula normal pe strada Principală din Dărăști Vlașca”

0
176

Unul dintre proiectele primarului comunei Adunații- Copăceni, Daniel Rusu, a fost reabilitarea Străzii Principale din satul Dărăști Vlașca. Deși începută încă din cursul anului trecut, modernizarea acestei străzi va fi în curând finalizată și redată circulației la standarde maxime.

Locuitorii acestei zone au canalizare, dar au fost branșați de curând și la rețeaua de gaze. De asemenea, trotuarele au fost finalizate, astfel că cetățenii pot circula în siguranță și nu pe marginea carosabilului ca până acum.

Primarul comunei, Daniel Rusu ne declara acum ceva timp: „Strada începe să prindă contur. Deși în 2021 locuitorii din Dărăști Vlașca au fost nevoiți să suporte disconfortul provocat de lucrările de canalizare și refacere a străzii principale, anul 2022 va aduce acestora confortul mult așteptat”.

Din discuția purtată cu edilul comunei, acesta se arată încântat de stadiul lucrărilor și are speranțe că în câteva zile lucrările vor fi finalizate. „Se trage tare și cu ajutorul lui Dumnezeu în câteva zile se va circula normal până la sensul giratoriu”. 

Îi dorim mult succes, dar și timp favorabil pentru finalizarea acestei lucrări de care se vor bucura multi cetățeni ai satului Dărăști- Vlașca.

(Ana Magheru)