Dan RUSU, primarul comunei Adunații Copăceni: „Toți elevii comunei vor primi tablete școlare”

0
347

Deși a fost un drum extrem de anevoios care la un moment dat părea a fi sortit eșecului, după doi ani de muncă intensă, lupte și mulți nervi consumați, Primăria comunei giurgiuvene, Adunații Copăceni a primit minunata veste prin care era anunțată că i s-a aprobat proiectul privind accesul elevilor din comună la învățământul on-line.

Primarul comunei, Daniel Rusu, declara „Cu alte cuvinte, efortul meu de a putea oferi tablete copiilor comunei a fost încununat de succes. Vor mai urma câteva săptămâni de perfectare a actelor și de definitivare a achiziției, însă acum totul a intrat în linie dreaptă, iar promisiunea mea față de copiii comunei va fi onorată!”

Edilul mulțumește public ministrului Marcel Boloș pentru receptivitatea și sprijinul acordat în finalizarea pozitivă a acestui proiect demarat cu ceva timp în urmă.

Astfel este doar o problemă de timp până când toți elevii comunei vor primi tabletele ce vor fi livrate de câștigătorul licitației, furnizorul Orange România SA.

Îl felicităm încă o dată pe tânărul edil, așteptând și în continuare vești la fel de bune ca cele cu care ne-a obișnuit în ultima vreme.

(Jurnal)