Județul Giurgiu a fost câștigat, duminica, la alegerile parlamentare, de organizația PNL. Totodată, organizația județeană ocupă primul loc la nivel național în ce privește procentele câștigate.

Despre rezultat, dar și despre proiecte, a scris, pe contul său de Facebook, liderul organizației județene a PNL, europarlamentarul Dan Motreanu:

„Giurgiu a ales proiecte, a ales #dezvoltare, a ales #prosperitate!
46,5% înseamnă o susținere enormă! Vă mulțumim!
Rezultatul ne onorează, ne responsabilizează, ne obligă și Da, este timpul ca #Giurgiu să facă un salt în dezvoltarea economică a sa.
Alegerile din 6 decembrie ne-au arătat că giurgiuvenii au voința să decidă în ce direcție se va îndrepta județul.


A fost vorba de mai mult decât de o luptă între partidele politice, a fost un vot care a arătat că Giurgiu dorește o desprindere clară față de trecutul ce a însemnat nedezvoltare, indiferență și sărăcie!
Acum, după alegeri, avem nevoie de reconciliere și nu de divizare, iar viitorii parlamentari vor trebui să înceapă imediat bătălia pentru#Dezvoltare, să facă #echipă cu primarii, cu președintele Consiliului Județean și să confirme încrederea pe care au primit-o de la cetățeni, ca fiind o șansă unică pentru viitorul județului și a lor, ca aleși în Parlamentul României.
Această victorie trebuie concretizată prin realizarea proiectelor serioase și oneste, care să ducă la o viață mai bună pentru fiecare giurgiuvean.
Continuăm lupta! #DezvoltămGiurgiu”, a încheiat liderul liberal giurgiuvean.