Europarlamentarul Dan Motreanu: „Filiala PNL Giurgiu susține competiția onestă și oamenii care pot reprezenta liberalismul la cel mai înalt nivel”

0
284

În 25 septembrie, Partidul Național Liberal își va alege președintele, iar filiala PNL Giurgiu susține o competiție onestă, bazată pe proiecte, valori și pe oamenii care pot reprezenta liberalismul la cel mai înalt nivel.

„Astăzi, în fața PNL Giurgiu, Ludovic Orban şi-a prezentat moţiunea „PNL- Forța Dreptei” cu care candidează la Congresul PNL.

Fiecare dintre delegații organizației Giurgiu la Congresul din 25 septembrie va vota aşa cum îi dictează conştiinţa.

Voi propune ca ambele moţiuni să fie votate pentru a fi prezentate în faţa Congresului şi, cu acea ocazie, vom da şi un vot, probabil, de susţinere pentru unul dintre cei doi candidaţi.

Dar asta nu înseamnă că eu, vreodată, voi susţine că, dacă organizaţia a votat pentru o anumită moţiune, toată delegaţia să voteze doar cu acel candidat. Las la opţiunea fiecărui delegat de a alege aşa cum îi dictează conştiinţa şi cum înţelege el că trebuie să fie condus Partidul Naţional Liberal.

Așa cum bine știți, una dintre valorile cele mai importante ale noastre, ale Partidului Național Liberal, este cea legată de competiție; pentru că întotdeauna competiția a dus la progres, dar într-adevăr, sustinem o competiție onestă și o competiție bazată pe principii; o competiție care sper să se încheie în 25 septembrie cu un partid mai puternic, un partid care să fi reușit să aducă la nivelul opiniei publice și a cetățenilor proiecte importante pe care Partidul Național Liberal dorește să le promoveze, să le îndeplinească în următoarea perioadă de guvernare.

Cred că principalul obiectiv pe care îl avem rămâne, deopotrivă și pentru domnul președinte Orban și pentru domnul Cîțu, acela de a rămâne la guvernarea României și de a îndeplini promisiunile pe care le-am făcut cetățenilor în campania electorală” – transmite europarlamentarul Dan Motreanu.

(Dan Motreanu – europarlamentar PNL)