Dan Andronic, singurul candidat care îi ascultă pe giurgiuveni!

1
322

Dan Andronic (PMP) a fost singurul candidat la alegerile parlamentare din județul Giurgiu care și-a făcut timp să stea de vorbă cu oamenii. Cel puțin așa au susținut, duminică, majoritatea celor prezenți la târgul de la Călugăreni, locul unde în fiecare week-end se strâng mii de comercianți care pun la dispoziția cumpărătorilor o gamă largă de produse, de la fructe și legume proaspete, la lactate şi carne. 

andronic-c-1”În sfârșit vedem și noi pe cineva care vine să ne vorbească și să ne asculte! Nimeni nu a trecut până acum p-aici, niciun candidat”, spune un domn în momentul în care îl vede în fața ochilor pe Dan Andronic. După ce explică cu mândrie în glas că fructele și legumele de pe tarabă sunt ”chiar din grădina sa” și că așa un gust nu îl mai simți nicăieri, vocea i se schimbă brusc și povestește amărât: ”Domnule Andronic, vă respect și vă susțin pentru că v-am văzut bătăios! Dar avem și noi o mare durere. Vin periodic și ne amendează. Sunt zile în care nici nu vând cât mă costă ce le dau lor…”. 

andronic-c-2Într-adevăr, supărarea comerciantului o găsești la tot pasul. Oamenii se plâng că, deși târgul de la Călugăreni este arhicunoscut, mulți nu cred că vor mai apuca să mai vândă mult timp de acum încolo. Sunt amendați, printre altele, că nu depozitează carnea corespunzător sau că nu au prețurile afișate la toate produsele. ”Vedeți și dumneavoastră cum arată locul: sunt noroaie, tarabele sunt cum sunt… Amenzile sunt mari și noi vindem ieftin ce avem. Faceți ceva și pentru noi când ajungeți în Parlament – pentru că eu sunt sigur că veți fi ales!”, se plâng giurgiuvenii. Ei îl invită pe candidatul PMP la Camera Deputaților să ia la pas cât mai multe orașe din județ, pentru că – zic oamenii, trebuie să vadă realitatea din Giurgiu. Oamenii se bucură că Dan Andronic ”nu vine cu alaiul după el ca ăilalți candidați” și astfel, susțin ei, comunicarea este mult mai directă și simt că vorbesc de la egal la egal. 

 andronic-c-3

Zâmbitor și încrezător, Dan Andronic le garantează giurgiuvenilor că va face tot ce îi va sta în putere pentru a le asigura condiții mai bune și pentru a le face viața mai ușoară. Pentru cei sceptici, are o soluție: ”Uitați numărul meu de telefon. Sunați-mă oricând, iar dacă pot, o să vă ajut”, le spune Dan Andronic.

andronic-c-4

De altfel, încă de duminică dimineață, candidatul PMP la Camera Deputaților în județul Giurgiu, a făcut public pe pagina sa de facebook, atât numărul său de mobil cât și adresa de mail și i-a îndemnat pe oameni să-I transmită orice doleanță sau problemă. ”Ca ziarist știu cât de important este contactul direct cu oamenii și cât de mult simt nevoia giurgiuvenii să se facă auziți.(…) Pentru că cei 30-40 de politicieni care-i reprezintă nu-i mai ascultă! Darmite să le rezolve problemele. Așa că m-am hotărât să-mi fac public numărul de telefon”, scrie Andronic pe pagina sa de facebook.

https://www.facebook.com/Dan-Andronic-223793334382269/

 

 

 

1 COMENTARIU