DADPP Giurgiu face un apel către giurgiuveni pentru identificarea tuturor problemelor ivite în infrastructura Municipiului

0
141

sorin ruseÎn această perioadă, în întreg municipiul Giurgiu DADPP execută lucrări de reparaţii a infrastructurii. Am adus pavaj… ne spunea directorul Direcţiei, Sorin Ruse. În aceste zile definitivăm lucrările de reparaţii în cartierul Istru. Urmează lucrările de plombare ale carosabilului în zonele importante ale municipiului: şos. Bălănoaiei, Aleea Plantelor, şos. Ghizdarului, şi evident centrul oraşului.

Directorul DADPP ne mai spunea că tot în această perioadă se va reabilita  carosabilul din sensul giratoriu la ieşirea din Municipiu, pe zona dinspre supermarketul aflat în imediata apropiere, o zonă expusă permanent uzurii, datorate mai ales traficului greu (TIR-uri).

Am început lucrările, cu cei de la Drumuri Naţionale,  la repararea tronsonului de drum din zona Rudari, fosta Vamă, spre Punctul de frontieră. Aici Primăria Giurgiu a predat definitiv această porţiune către Ministerul Transporturilor, urmând ca aceştia să se ocupe în continuare şi de întreţinerea ei.  S-a ţinut probabil cont de faptul că  sumele încasate  la punctul de Taxare al celor de la CNADNR,  la ieşirea din ţară, într-o singură zi aglomerată, ar putea acoperi această lucrare de reparaţii – mai spunea Sorin Ruse.

Directorul DADPP Giurgiu  solicita totodată prin intermediul cotidianului nostru, tuturor cetăţenilor din municipiu să semnaleze orice problemă ivită în privinţa infrastructurii (surpări de pavaj, borduri sparte sau lipsă, găuri în carosabil etc), pentru a le putea repara până la finalizarea  campaniei de reabilitare…

(Tincu Florian)