CUPA ROMÂNIEI: Valoarea și-a spus cuvântul! Dunărea Giurgiu – Dunărea Găujani 8-0 (4-0)

0
683

Dunărea Giurgiu și-a continuat duminică la prânz parcursul în actuala ediție a Cupei României faza pe județ, cu partida în care a primit vizita formației Dunărea Găujani (Liga a 5-a).

Valoarea superioară a gazdelor și-a spus cuvântul, impunându-se cu scorul de 8-0 (4-0). Giurgiuvenii și-au arătat supremația și plusul de valoare, marcând de 8 ori prin Florescu min. 21, 38, 67, 71, Bălțat min. 8 și 14, Popescu în min. 24 și Mătreață în min. 90.

Dunărea Giurgiu se califică „en fanfare” în turul 3 al Cupei României, faza județeană.

Atitudine, caracter, respect asta e Dunărea Giurgiu din ziua de azi. Sunt lucrurile pe care și le dorește orice suporter să le vadă la echipa pe care o susține, iar în acest tur de campionat am putut vedea aceste lucruri la băieții noștri, la conducerea clubului și staff- ul tehnic.

„E o victorie care nu poate fi pusă sub semnul întrebării deloc. O victorie frumoasă, muncită. Avem o vacanță liniștită să pregătim returul Ligii a 4-a, dar paralel vom trata cu seriozitate și Cupa României” a spus prof. Mirel Marin, director și manager al SCM Dunărea Giurgiu.

Cu toate că nu mai sunt programate meciuri oficiale, fotbaliștii giurgiuveni vor continua cu antrenamentele până vor pleca în vacanță.

Dunărea Giurgiu: Stanciu (min. 46 Urucu), Apertin, T. Constantin, Asan, M. Mina (min. 57 G. Mina), Popescu, M. Constantin, Slate (min. 46 Pasăre), Florescu, Blaga (min. 46 Mătreață), Bălțat (min. 57 Peiu).

Antrenor: Andrei Nemțescu

Dunărea Găujani: Florescu, Geantă, Lixandru, Colan, Țogoe, Cos, Bătineațu, Marcea, Coman, Mogîldea, S. Florescu.

Antrenor: Bogdan Vrabie

(Costel Spînu)

Costel Nicolae-foto)