CUPA ROMANIEI, faza a II-a județeană: Dunărea Giurgiu versus Dunărea Găujani

0
426

Dunărea Giurgiu (foto) și Dunărea Găujani se vor duela duminică, 11 decembrie 2022, de la ora 11:00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, în faza a doua a Cupei României la nivel județean. Duelul dintre cele două echipe va încheia anul 2022 în fotbalul județului Giurgiu.

Dunărea Giurgiu una dintre cele mai puternice echipe din Liga a IV-a județeană și ar trebui să se impună duminică la scor în fața unei echipe modeste de Liga a V-a, care este rătăcită prin subsolul clasamentului (locul 8, din 10 echipe).

Giurgiuvenii vor întâlni din postura evidentă de favorită și din ipostaza ocupantei primului loc în sezonul regular din Liga a 4-a, la finalul turului, echipa din Găujani, care are șanse infime să treacă în următoarea fază a competiției.

Diferența dintre echipe este prea mare. Dunărea cu un lot valoros peste cel prezentat de modesta echipă din Găujani, fiind foarte agresivă pe teren și punând mare presiune pe adversar.

Meciul cu Dunărea Găujani este foarte important, să ne calificăm mai departe, în Cupei României. Avem clar ca și obiectiv să câștigăm Cupa României, faza județeană și promovarea în Liga a III-a. Cred că suntem obligaţi să facem acest lucru pentru fanii noştri, pentru noi, pentru club”, a declarat Ionuț Ciurilă, director sportiv la Dunărea Giurgiu.

În caz de egalitate după cele 90 minute, se va trece direct la efectuarea loviturilor de departajare.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae-foto)