Alegerea numerelor pentru o tragere la sorți este o parte esențială a jocului. Câștigul dvs. depinde de rezultatul acestui pas; prin urmare, ar trebui să îl faceți cu atenție. Cum se aleg numere pentru Mega Millions?

Există mulți oameni care au dificultăți în luarea unei astfel de decizii. Există atât de multe opțiuni pentru a face o combinație de numere! Prin urmare, există mulți jucători care folosesc pur și simplu un selector de numere de loterie care se bazează pe un generator de numere aleatorii. Acesta este un sistem care poate alege automat numerele pentru o extragere. Desigur, utilizarea unui selector poate fi destul de utilă, deși există câteva reguli care ar trebui luate în considerare. Acest lucru vă va ajuta să vă sporiți enorm șansele de a câștiga.

De exemplu, trebuie să știți că nu poate exista o certitudine rezonabilă că un sistem de loterie va alege anumite combinații ca câștigătoare. De exemplu, judecând după jocurile anterioare, este practic imposibil să câștigi cu o combinație a numerelor situate în același grup. Înseamnă că nu este o idee bună să alegeți 32, 33, 36, 37, 38 și 39 pentru o extragere. Va fi mai bine pentru dvs. să alegeți toate numerele din diferite grupuri.

O altă strategie bună este de a face o combinație de numere impare și pare. Experții la loterie susțin că există doar 3% din toate câștigurile care sunt aduse de o combinație formată doar din numere impare sau pare. Prin urmare, nu ar trebui să aplicați un astfel de set de numere în jocul dvs. Va fi rezonabil să combinați trei numere impare și două numere pare sau trei numere pare și două numere impare. Acordați atenție faptului că această regulă trebuie utilizată numai în cazul numerelor albe. Când vine vorba de alegerea unui număr de aur, nu contează ce numere albe ați ales.

Amintiți-vă că există o combinație echilibrată de numere. O combinație echilibrată este un set de numere albe care dau suma între 140 și 240. Experții spun că doar în 30% din extrageri câștigă combinațiile de numere care nu se află în acest grup. Astfel, va fi mai bine să luați în considerare acest sistem.

De asemenea, se recomandă combinarea numerelor calde și reci. Numerele reci sunt acele numere care nu au fost alese în ultimele șase jocuri, în timp ce numerele fierbinți sunt numerele care au fost folosite atunci. Toate datele necesare pentru a selecta aceste numere pot fi găsite în arhiva loto din extragerile anterioare. Site-ul dovedit lottomat.com a arhivat rezultate pentru cele mai mari loterii din lume. Acest lucru va facilita foarte mult dezvoltarea unei strategii adecvate.

Acestea sunt câteva sfaturi despre alegerea numerelor pentru o tragere la sorți. Desigur, puteți folosi un selector de numere de loterie, deși va fi bine și să încercați să aplicați aceste strategii pentru jocul dvs.