Cu ceva timp în urmă, mai exact la deschiderea sa, publicația noastră atrăgea atenția asupra unor nereguli constatate „ cu ochiul liber”, în sensul că, la acel moment, o serie de prelungitoare si fire întinse prin supermarketul CARREFOUR (ex-BILLA) se puteau transforma, în orice minut, într-un pericol de electrocutare pentru clienți.

Săptămânile și lunile au trecut (de atunci), dar…năravul din fire n-are lecuire! După ce mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că prețurile la raft sunt puse alandala, că aproape niciodată ceea ce este trecut pe eticheta unor produse la raft nu se regăsește și la casă, iată că, de ceva timp, raionul „CONGELATE” a început să devină „erou”.

După cum ne spunea un cititor (care, de altfel, ne-a și trimis, pe adresa redacției, un film din care reies aceste fapte), de câtva timp, la raionul cu pricina, deși produsul (amestec de legume pentru ciorbă-vrac) se regăsește în galantar, nu există niciun preț afișat, nici codul pentru produs.

Din filmarea trimisă de cititorul nostru, căruia îi mulțumim pe această cale, reiese clar cum, timp de mai bine de trei minute, un angajat al magazinului se chinuie să afle codul produsului (care, în final, s-a dovedit a fi…amestec jardiniere!?!?!). Mai mult, în tot acest răstimp, cântarul arată un „plus” de peste o sută de grame!!!

Așteptăm ca autoritățile să verifice mai amănunțit marile supermarketuri, și, de ce nu, să ne și informeze asupra neregulilor constatate!

(City Zen)