Cum justifică primarul comunei Frăteşti , Marian Cărăţeanu,  întârzierea realizării gropii de gunoi în comuna pe care o conduce (Râzi pe săturate! VIDEO)

3
677

carateanuRecent scriam despre argumentele aduse de către administratorul public al judeţului, Răzvan Cuc, legate de întârzierea cu 4 ani a realizării proiectului Gropii de Gunoi în comuna Frăteşti.

Iată însă cum prezintă acest subiect , într-un filmuleţ aflat pe youtube, primarul comunei Frăteşti, Marian Cărăţeanu… O declaraţie  pe care ar fi invidiat-o , cu siguranţă, chiar şi nenea Iancu Caragiale, datorită limbajului spumos folosit, lucru care ridică  mari semne de întrebare asupra calităţilor acestui individ de a fi reales, pentru a  patra oară, în fruntea comunităţii! Priviţi şi râdeţi de vă prăpădiţi…!

3 COMENTARII

  1. Așa este!. M-am prăpădit de râs dar te încearcă și plânsul pentru că niște dobitoci și escroci d ăștia . Am auzit acum de ,,fenomenul de audiență,,. De plâns este că oamenii de fiecare dată își pun speranțe iar asemenea nulități le calcă în picioare cu nonșalanță. Luați-i interviu cretinului de la Mihai Bravu. E la puterea a 10-a față de Cărățeanu. N-o s-o faceți pentru că, una la mână se va ascunde pentru că știe că e incapabil și dobitoc ș-apoi e de la frații din PSD cu care ați dat mâna. Ce dracu, nu se vede. Dar e de formație escroc. Asta e profitabil pentru șefi. Câtă mizerie! Rușine!