Ca în toate instituțiile de învățământ din țară Școala Gimnazială nr. 7 Giurgiu și-a deschis larg porțile pentru ce aproximativ 510 elevi, repartizați în 20 de clase. Nostalgia zilelor de vacanță a trecut repede, odată cu revederea, în sălile de clasă, a elevilor acestei școli.

Directorul școlii, profesor Mircea Gemescu, a prezentat strategia educațională, care constă în proiectul de a construi o școală a bucuriei și performanței. În acest spirit școala a fost decorată atât la interior cât și la exterior cu picturi educaționale.

Se lucrează la sala de sport care va fi dată spre folosință în aproximativ șase luni- cam prin luna martie a anului viitor, elevii acestei școli practicând – încă – orele de sport în curtea școlii.

La ceremonia de deschidere au fost prezenți: primarul municipiului, Nicolae Barbu, Dorin Cojocaru, reprezentantul Consiliului Seniorilor Giurgiu, precum și un reprezentant al Poliției Municipiului Giurgiu, în persoana Roxanei Popazu, alături de părinți și bunici ai elevilor.

În condițiile în care Școala Gimnazială nr. 7 este una dintre cele mai moderne din municipiu, rămâne ca și elevii acesteia să confirme.

(Jurnal)