Cum arată clasamentul celor mai populare personalități din România…Date SURPRINZĂTOARE!

0
192

După cum se poate observa în cele ce urmează, cine putea fi cea mai apreciată figură din tabloul cu prieteni/ personalități al cetățenilor decât medicul de familie. El este creditat pe prima poziție a acestui clasament. Și nu întâmplător, căci el a fost îngerul păzitor al multora dintre noi,  de la primele simptome ale Coronavirusului în România, cu sfaturi și indicații menite să ne curme suferința.   

Urmează,  cum era și firesc, farmaciștii care ne-au stat la dispoziție, chiar dacă nu ne-au putut oferi de fiecare dată tot ce ne-am dorit (în primul rând măști, geluri de protecție și mănuși…). Dar nu e vina lor…

Pe poziția a treia apar și primele nume… Aici îl găsim pe Raed Arafat care, să fim sinceri, și-a arătat de fiecare dată disponibilitatea de a ne explica  aproape orice …în legătură cu pandemia, cu ceea ce avem de făcut de acum încolo și de ce…Riscurile la care ne expunem…

Deloc întâmplător, în primele rânduri ale acestui clasament apar ”vecinii noștri”, ai fiecăruia dintre noi. Cei care ne-au adus un pachet, ne-au cumpărat o pâine, ne-au sprijinit de fiecare dată când am avut nevoie. Merită cu prisosință acest loc, iar cu acest prilej le mulțumim pentru grija pe care ne-au și ne-o poartă. Dumnezeu să-i ocrotească!  

Preoții sunt și ei în primul etalon, sfaturile lor și rugămințile noastre către Domnul făcând parte în toată această perioadă din prioritățile noastre, ale tuturor…Chiar dacă nu le-am primit în Biserică, povețele lor au fost  ca un leac pentru suflet pe parcursul acestor luni.

Nu sunt omiși nici vânzătorii din marketuri care au răspuns cerințelor noastre (alimentare în special) până spre miez de noapte în toate sărbătorile pe care le-am traversat în această perioadă. Oameni care de multe ori au devenit la rândul lor victime ale acestui virus…

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății apare în primele rânduri ale acestui clasament,  demonstrând că este omul protivit la locul potrivit. A luat măsuri ferme și extrem de eficiente într-un timp extrem de scurt. 

Primarul localității noastre este trecut în acest tabel, plecându-se de la premisa că fiecare dintre ei și-a făcut datoria pentru ca lucururile să nu degenereze, iar pandemia să se extindă…Și credem că la nivelul Municipiului nostru lucrurile au fost ținute sub control.

”Polițiștii de la secția dvs.” …mai este o rubrică trecută în acest tabel. Și pe bună dreptate am spune căci fără ei obligațiile din Ordonanță ar fi fost neglijate ”groso modo”. Evident că alături  de polițiști apare și ”tăticul” lor, Ion Marcel Vela, care alături de Bogdan Despescu au oferit lămuririle necesare în legătură cu regulile ce trebuie respectate la fiecare Ordonanță Militară cât și în perioada de Situație de Urgență. 

Și în sfrâșit președintele țării, Klaus Iohannis, a cărui prestație a fost zicem noi satisfăcătoare ba uneori excelentă, spunem asta chiar dacă unii cârcotași ne vor contrazice. Ne-a plăcut fermitatea președintelui în privința aplicării măsurilor necesare evitării oricărui risc de infectare cu crornavirus.

Urmează la grămadă ceilalți membri ai Guvernului,  dar și Principele Nicolae (surpriză!), un personaj ce devine tot mai popular în ochii românilor, în ultima perioadă, deși el nu este văzut cu ochi buni de reprezentanții Casei Regale a  României. 

Evident că la acest  clasament realizat de una dintre societățile de sondaj din România puteți veni cu comentariile dvs, ba chiar vă sugerăm să indicați cine anume lipsește din clasament și să argumentați totodată propunerile făcute de  dumneavoastră.

(Jurnal)