Cu ce s-au confruntat polițiștii giurgiuveni la acest sfârșit de săptămână

0
155

Violențe (majoritatea în interiorul familiilor), infracțiuni rutiere și scandaluri, cu acestea s-au confruntat polițiștii giurgiuveni în week-end-ul trecut.

Astfel, conform comunicatului primit de la Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu, în intervalul 21 – 23 aprilie, polițiștii au aplicat un număr de 553 de amenzi, în valoare totală de 224.770 de lei, și au întocmit un număr de 20 de dosare penale. Poliţiştii giurgiuveni au acţionat pe perioada 21-23 aprilie a.c., pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţilor urbane şi rurale din judeţul Giurgiu.

Poliţiştii rutieri au constatat nouă infracţiuni rutiere (două pentru consumul de băuturi alcoolice, patru pentru conducere fără permis și trei pentru punerea în circulaţie de autovehicule neînmatriculate), pentru care au deschis dosare penale, au reţinut în vederea suspendării 31 permise de conducere şi au retras trei certificate de înmatriculare.

Nu au lipsit nici altercațiile, acestea producându-se, în special, în mediul rural, unde polițiștii au trebuit să intervină în opt asemenea dispute, majoritatea intrafamiliale, pentru care s-au întocmit dosare penale pentru loviri și alte violențe.

(Jurnal)