Cu ce l-au prins polițiștii giurgiuveni pe un moldovean de 19 ani…  

0
167

Marți, 13 noiembrie, în jurul orei 09.15, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată  prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr, de 24 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că în noaptea de 12/13 noiembrie a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-un autoturism o pereche de ochelari și suma de 10 lei, creând un prejudiciu în valoare de 360 de lei.

 

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de către polițiști, la data de 14 noiembrie a.c., a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un tânăr de 19 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava.

 

Tot acesta, a fost surprins luni, 12 noiembrie a.c., în timp ce încerca să părăsească incinta unui magazin, având asupra sa mai multe bunuri sustrase de pe raft și neachitate la casa de marcat, în valoare de 152,91 lei.

 

Față de persoana în cauză, a fost emisă o ordonanță de reținere pe o durată de 24 de ore, ulterior fiind introdus în Arestul I.P.J. Giurgiu.

 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.