„Apreciem faptul că partenerii liberali din Coaliţia de guvernare sunt de acord cu măsura propusă de noi în ceea ce priveşte acordarea de vouchere, a câte 50 de euro, la fiecare două luni, pentru achiziția #alimentelor de bază de către familiile cu copii, persoanele cu dizabilități și pensionarii cu #venituri mici.

#Valoarea finală a acestor vouchere trebuie stabilită în cadrul Coalţiei de guvernare, pe baza datelor economice privind #impactul bugetar, numărul estimat de beneficiari și sursele de finanțare disponibile.

O altă propunere a #PSD de sprijinire a categoriilor vulnerabile este și acordarea unor vouchere a câte 30 de euro lunar, timp de 7 luni, celor peste 156.000 de #elevi cu burse sociale, pentru achiziția de rechizite, haine și alimente. Ambele propuneri fac parte dintr-un #plan mai amplu de stabilizare și reziliență economică și socială pe care PSD îl va propune în scurt timp în cadrul Coaliției de guvernare.

Totodată, PSD consideră că este binevenită orice altă #propunere din partea partenerilor de guvernare care se poate veni în #sprijinul populației și al economiei naționale și care poate fi #susținută de sursele de finanțare disponibile în acest moment.”

(Cristina Elena DINU- deputat PSD Giurgiu)