Cristina Elena DINU: „Reglementarea pieţei de energie şi acordarea de vouchere consumatorilor vulnerabili, două măsuri foarte importante, propuse de PSD și care trebuie rediscutate în Coaliţie!”

0
211

Deputatul PSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu consideră că reglementarea pieţei de energie şi acordarea de vouchere consumatorilor vulnerabili sunt două măsuri foarte importante, propuse de PSD şi care trebuie #rediscutate în Coaliţie!

„Prin reglementarea pieţei de #energie pentru o perioadă determinată se va pune capăt tranzacţiilor #speculative cu energie, iar operatorii #serioși din acest sector vor putea funcționa eficient. Considerăm că aceasta este calea cea mai sigură pentru combaterea speculei și protejarea cetățenilor, dar și a #economiei naționale.

Totodată, #PSD a propus, încă din ianuarie 2022, utilizarea #banilor europeni pentru acordarea de vouchere de energie consumatorilor vulnerabili. În acest fel, sunt evitate procedurile birocratice și putem asigura o #protecție reală pentru această categorie.

Toate acestea, în condiţiile în care mai multe companii din energie și-au manifestat #deschiderea către o formulă de reglementare a pieței, pe o durată determinată, care să asigure #stabilitatea prețurilor de tranzacționare. În plus, trebuie ținut cont și de faptul că reprezentanții #Comisiei Europene vor să introducă un #mecanism de plafonare a prețurilor la gaze naturale, la nivelul întregii Uniuni.

#Susţinem_Reglementarea_Pieţei_De_Energie

#Măsuri_Pentru_Oameni

#PSD”

(Cristina Elena DINU- deputat PSD Giurgiu)