Acasă Actualitate Cristina Elena DINU: „PNL Giurgiu a reuşit să se discrediteze în faţa tuturor giurgiuvenilor.”

Cristina Elena DINU: „PNL Giurgiu a reuşit să se discrediteze în faţa tuturor giurgiuvenilor.”

0
Cristina Elena DINU: „PNL Giurgiu a reuşit să se discrediteze în faţa tuturor giurgiuvenilor.”

PNL Giurgiu a reuşit, într-o singură zi, să se discrediteze în faţa tuturor giurgiuvenilor, acceptând să intre în hora preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu. Mă refer, desigur, la scandalul dintre instituţia pe care acesta o conduce şi Prefectura Giurgiu, pe tema atacării în contencios-administrativ a bugetului CJ Giurgiu.

Un scandal inutil, iscat tocmai de către Dumitru Beianu, cel care a încercat să pozeze din nou în victimă, dar care, totodată, a băgat spaima în sute de oameni, spunând că, din cauza Prefecturii şi a PSD Giurgiu, aceştia nu-şi vor lua salariile la timp.

Astăzi, printr-un #comunicat, preşedintele CJ recunoaşte că prefectul de Giurgiu a avut dreptate şi că nu sunt în pericol nici bugetul de funcţionare, dar nici proiectele de dezvoltare aflate în derulare.

Practic, #recunoaşte şi că ştia acest lucru cu multe ore înaintea unui comunicat de presă transmis, seara trecută, de PNL Giurgiu, un document manipulator, mincinos şi în care nu s-a făcut nicio referire la precizările prefectului, potrivit căreia giurgiuvenii nu aveau de ce să îşi facă probleme.

Transmiterea acelui comunicat din partea organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu a fost, probabil, un gest şi mai #neinspirat decât cel al domnului Beianu care a iniţiat toată mascarada.

Consider că un partid care se pretinde serios, respectiv o organizaţie judeţeană „cu pretenţii” nu au voie să susţină şi să încurajeze un nefericit #joc de imagine, fie el şi al unui edil şef, joc ale cărui reguli de bază sunt #dezinformarea şi #instigarea nejustificată la revoltă.

Fapta lor este regretabilă şi nedemnă de o organizaţie politică ce pretinde că „reclădeşte” sau că „dezvoltă” #Giurgiu.

Deocamdată, au demonstrat doar că dezinformează şi instigă, de amorul politicii.

Din păcate, asta nu îi ajută nici pe ei, dar cu atât mai puţin pe cei care i-au pus în funcţiile pe care le ocupă.”

(Cristina Elena Dinu- deputat PSD Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °