Cristina Elena Dinu: „Am prezentat raportul privind măsurile pentru recrutarea şi plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID 19”

0
124

„Am prezentat, astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, #raportul comun de adoptare asupra proiectului de Lege pentru aprobarea OUG nr. 3/2021 şi raportul comun de adoptare a proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 137/2021 pentru #completarea OUG nr. 3/2021.

Acestea vizează unele #măsuri pentru recrutarea şi plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID 19 şi instituirea #testării gratuite a cetăţenilor cu teste rapide, în vederea depistării infecţiei cu virusul SARS-COV-2 de către #medicii de familie, în cadrul cabinetelor medicale de asistenţă medicală primară, a modalităţii de contractare şi #decontare a activităţii de testare, precum şi stabilirea sursei de finanţare, respectiv de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sănătăţii, ceea ce implică încheierea unui #contract distinct sau a unui act adiţional în acest sens, cât şi stabilirea categoriilor de persoane #eligibile pentru testare.

#Plenul_Camerei_Deputaţilor

#Activitate_Parlamentară

#PSD”

(Cristina Elena Dinu-deputat PSD Giurgiu)