Cristi Borcea face o investiție de 200 de milioane de euro într-o zonă selectă din Capitală. Deși este în închisoare, afacerile lui Borcea merg strună, datorită mamei sale , Elena, ce duce mai departe afacerile familiei.

Potrivit Ziarului Financiar, mama fostului finanțator de la Dinamo se va asocia cu oamenii de afaceri Violeta și Daniel Călin, urmând să construiască blocuri în valoare de 200 de milioane de euro pe malul lacului Tei din București, cartier aflat imediat lângă cartierul Ștefan cel Mare.

Terenul pe care se vor construi locuințele are o suprafață de 26.500 mp, lângă Regia Națională a Pădurilor Romsilva. Acolo ar urma să se construiască două blocuri cu două niveluri subterane, parter și 14 etaje, cu o înălțime maximă de 45 de metri, scrie sursa citată.

Apartamentele se vor construi în număr de aproximativ 800-1.000 și se vor întinde pe 80.000 de mp. Având în vedere zona scumpă din Capitală, metrul pătrat construit costă aici cel puțin 2.000 de euro.

În concluzie se pare că butadele sunt astăzi în continuă transformare. În cazul lui Borcea ear ar putea suna cam așa: ”Corupt să fii, închis să stai!”

(Jurnal)