”Covidul nu a dispărut”, declară  directorul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu. La nivel național, numărul cazurilor s-a dublat, în ultimele 24 de ore!

0
510

 Ministerul Sănătății (MS) anunță un bilanț dublu al cazurilor de coronavirus înregistrate pe teritoriul țării noastre. în ultimele 24 de ore!

În ultimele 24 de ore la nivelul țării noastre  au fost înregistrate 681 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19),  cu 359 mai mult față de ziua anterioară. 74 dintre cazurile noi din ultimele 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la  o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Directorul Spitalului județean de Urgență , Dragoș Chivu, ne spunea că în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu , la  acest moment mai sunt internați  5 pacienți cu Covid, din care 3 sunt cazuri noi, dar cu forme ușoare și medii, pacienți  ce se află sub tratament și supraveghere.

Covidul nu a dispărut!…Noi l-am avut frecvent în toată această perioadă doar că formele acestuia nu au mai fost  la fel ca cele din valul 4 – a precizat directorul SJU Giurgiu.

(Jurnal)