verde-la-educatie-1024x569Poliția Română și un market din Municipiul Giurgiu lansează, la nivel național, a patra ediție a campaniei de educație și prevenție rutieră „Verde la educație pentru circulație”.

Sâmbătă , 24 septembrie, începând cu ora 11.00, copiii cu vârste  între 4 și 10 ani  sunt invitați să participe la o lecție interactivă de circulație rutieră, susținută de reprezentanții Poliției Române.

Evenimentul va avea loc simultan, în sectoarele special amenajate, în parcările magazinelor  partenere al acestei campanii, din întreaga țară.

La rândul lor agenții de circulație giurgiuveni  îi așteaptă sâmbătă , 24 septembrie , în parcarea marketului austriac ,  din  municipiul Giurgiu, situat pe Bulevardul Mihai Viteazu, nr. 14, începând cu  ora 11.00, pentru a învăța, alături de copii, cum pot deveni niște  pietoni exemplari, după acest curs de educație rutieră, susținut de reprezentanții Poliției Rutiere. N-am fost informați în cadrul comunicatului de presă primit  dacă pentru efortul lor, cursanții vor primi și premii dulci ca zâmbetele lor de copii.

(Jurnal)