Astra câștigă după 4 meciuri! Campioana României s-a impus greu în fața lui ASA Târgu Mureș, scor 2-0

0
491

761744-rkx0803-daniel-florea-denis-alibecAstra Giurgiu a câștigat meciul de pe terenul lui ASA Târgu Mureș, scor 2-0, și obține prima victorie după patru meciuri.

ASA TÂRGU MUREȘ – ASTRA 0-2  

Au marcat: Alibec 45+1, Florea 90+3

Campioana României a marcat primul gol al partidei în prelungirile primei reprize după o fază superbă a lui Denis Alibec în care a amețit trei adversari și a înscris fără nicio șansă pentru Mingote.

După pauză, Budescu și-a încercat și el norocul, dar voleul său de la 17 metri a ocolit poarta gazdelor. Tot Budescu a fost în centrul atenției și în minutul 75, când a fost înlocuit și a ieșit înjurând de pe teren, fiind nemulțumit de decizia lui Șumudică.

Când mai era un singur minut din meci, Ciolacu și Zicu au trecut pe lângă golul egalizator după ce n-au reușit să ajungă la o minge la câțiva centimetri de linia porții.

La ultima fază a meciului, Daniel Florea și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după ce a profitat de o eroare a lui Dobrosavlevici.

Astra a acumulat 8 puncte și a urcat pe locul 10 după 9 etape, în timp ce ASA Târgu Mureș se afundă tot mai mult și rămâne pe poziția a 13-a, cu -3 puncte.

Echipele de start:

ASA Târgu Mureș: Mingote – Belu, Cordoș, Dobrosavlevici, G. Matei – Candrea, G. Mureșan, Feketics – Zicu, Ciolacu, Surdu
Rezerve: Viciu, E. Dică, Kuku, Rus, Mendy, Deaconu, Ursu

Astra: S. Lung jr. – Săpunaru, Geraldo, Fabricio, Morais – Boubacar, Lovin – Moise, Budescu, Teixeira – Alibec
Rezerve: Gavrilaș, Seto, Florea, Oros, Nicoară, Stan, Balaure

www.gsp.ro