Convoiul cu ajutoare cumpărate de Consiliul Județean Giurgiu, pentru victimele seismului din Turcia, au trecut astăzi prin Frontiera de la Giurgiu!

0
652

 Așa cum știm, după cutremurele din Turcia care au afectat zeci de mii de persoane, multe fiind ucise sub dărâmături, conducerea Consiliului Județean Giurgiu, președintele acestuia, Dumitru Beianu, alătuiri de consilierii județeni au decis alocarea unor ajutoare victimelor seismului.

Astăzi, 24 februarie, în jurul orei 11.30, camioanele cu ajutoare cumpărate din bugetul CJ Giurgiu, ce urmează a ajunge la victimele cutremurului din Turcia, prin intermediul Crucii Roșii, reprezentată de soții Marian și Lia Măcelaru,  au trecut prin Punctul de Frontieră Giurgiu.

Evenimentul s-a bucurat și de prezența Președintelui CJ, Dumitru Beianu, care a dorit să le ureze ”Drum bun”, celor ce însoțesc convoiul ce se va îndrepta către regiunea Adana, acolo unde se află, în prezent, mare parte dintre sinistrați.

Din banii alocați de Consiliul Județean au fost achiziționate 754 convectoare electrice, care vor ajunge la Semiluna Roșie din Turcia, alături de 100 de corturi și alte materiale necesare puse la dispoziție de Crucea Roșie.

(Jurnal)