Lucrările de asfaltare în zona adiacentă Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu vor continua și în zilele următoare, traficul la acest moment desfășurându-se în condiții absolut normale.

În cursul zilei de luni, 18 iulie, CNAIR- ACI Giurgiu a informat ITPF Giurgiu cu privire la faptul că, au fost demarate lucrări de asfaltare în zona adiacenta Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, respectiv pentru porțiunea de drum dintre stația de alimentare cu carburanți Petrom și stația taxare pod.

Astfel, circulația pe sensul de ieșire din țară atât pentru autoturisme, cât și pentru automarfare se desfășoară pe o singură bandă de trafic.

Începând de mâine, 21 iulie, vor continua lucrările de asfaltare pe sensul opus, adică pe sensul de intrare în țară, începând de la stația de taxare până în zona Petrom”, ne-au precizat reprezentanții Prefecturii județului Giurgiu.

Având în vedere aceste aspecte, preconizăm faptul ca traficul rutier va fi îngreunat, aspect ce poate determina creșterea timpului de așteptare pentru efectuarea controlului la ieșirea sau intrarea în țară”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

(Jurnal)