Continuă acțiunea de dezinfecție la nivelul municipiului. Etapa a doua: montarea de covorașe cu dezinfectant la fiecare scară de bloc

0
275

Așa cum anunțau cu puțin timp în urmă reprezentanții Primăriei Municipiului Giurgiu, etapa a doua de dezinfecție la nivelul întregului municipiu cuprinde și montarea, la fiecare scară de bloc, a unor covorașe cu dezinfectant.

Deși comunicatul inițial al municipalității preciza că „Dispozitivele pentru dezinfectat vor fi prinse, începând cu data de 3 aprilie 2020, în dibluri și holtzsuruburi la intrările în scările de bloc, de către echipe formate din personalul societăților subordonate Primăriei și Consiliului Local.”, la majoritatea scărilor de bloc situate pe strada Vaporului aceste covorașe au fost, pur și simplu, lăsate la intrarea în scară, după cum ne precizau locuitorii din zonă, indignați de faptul că acestea ar putea să dispară extrem de repede.

De asemenea, vor fi distribuite responsabililor de scări câte 1 litru de substanță dezinfectantă Hipoclorit, concentrație 1:50 l apă pentru umezirea periodică a covorașului și 1 l dezinfectant Septol, concentrație 1:100 l apă, pentru dezinfectarea scărilor și a balustradelor.