Consumatorii de semințe și de băuturi alcoolice au fost din nou ținta polițiștilor locali. Ei au aplicat 17 sancțiuni în doar câteva zile…

0
684

Odată cu venirea căldurii, zonele de promenadă, parcurile și locurile de joacă sunt asaltate de grupuri de tineri și adulți care și-au făcut un obicei din a consuma băuturi alcoolice și a mânca semințe, aruncând cojile pe jos… Un sport foarte popular în Giurgiu, unde semințarii aștern ”cu talent” adevărate covoare cu coji de semințe.

În urma planului de acțiune anunțat în urmă cu câteva zile, ce au cuprins și această temă a respectării curățeniei în locurile publice și a respectării ordinii, polițiștii locali au aplicat  un număr de 17 sancțiuni, cu o valoare totală de de 4.400 lei.

Sancțiunile au fost  aplicate, în mare parte, pentru consumul de alcool și pentru consumul de semințe și aruncarea cojilor pe domeniul public.

Menționăm că unele persoane, după sancționare, au dat dovadă de atitudine civică, făcând curățenie și măturând cojile de semințe aruncate pe jos.

(Jurnal)