Cu puţin timp în urmă, consulul onorific al Bulgariei la Bucureşti, R.R., în vârstă de 32 de ani, din Silistra, a fost implicat într-un accident rutier pe raza comunei Adunaţii Copăceni.

Şeful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, comisar şef Marian Popescu, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

„Accidentul s-a produs pe DN5, în apropierea comunei Adunaţii Copăceni, mai exact cu doar câteva zeci de metri înainte de sensul giratoriu de la ieşirea din comună. În mod inexplicabil, şoferul a pierdut controlul volanului, şi s-a răsturnat pe câmp. A fost testat cu aparatul Dragger, iar rezultatul a fost 0. Nu are răni grave, doar câteva escoriaţii, dar a fost direcţionat către spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, pentru investigaţii suplimentare. În momentul producerii incidentului, şoferul se afla singur în maşină!”, a mai precizat Marian Popescu.

Consulul onorific al Bulgariei conducea un autoturism Peugeot 207, înmatriculat în Giurgiu, proprietar fiind un bărbat din Bolintin Deal.

(Jurnal)