Având în vedere Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 20 din 25.03.2021, privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID- 19 și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoane lor care sosesc în România din acestea, în contextul pandemiei de COVlD-19, care prevede că:

Art. 1 lit. e) “Suspendarea activității operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness, în localitățile în care incidența cumulată a cazuri lor în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori. Aplicabilitatea măsurii încetează când rata de incidență scade sub 3,5 la 1.000 de locuitori.”

Dorim să facem următoarea clarificare: prevederile de mai sus se aplică exclusiv operatorilor economici care administrează săli de fitness, nu și bazelor sportive aflate în administrarea instituțiilor subordonate Ministerului Tineretului și Sportului.