Consiliul Județean Giurgiu deschide primul patinoar artificial din municipiu. Află data inaugurării acestuia

0
1145

Consiliul Județean Giurgiu va deschide vis-a-vis de parcul Mihai Viteazu și de Spitalul Județean Giurgiu începând cu 26 decembrie a.c. primul patinoar artificial din municipiul nostru. Tot în aceeași locație va fi organizat și târgul de Crăciun care se va deschide la începutul lunii decembrie.

Lucrările la patinoar avansează într-un ritm foarte intens, Consiliul Județean realizând investiția cu ajutorul unei societăți private de profil.

Surse din cadrul Consiliului Județean au dat ca dată a inaugurării patinoarului, ziua de 26 noiembrie 2021, ceea ce nu face decât să bucure zecile de copii care se pot relaxa în aer liber.

Despre târgul de Crăciun detaliile furnizate până la acest moment de organizatorii evenimentului sunt: „vor fi montate căsuțe de lemn în care comercianții locali își vor putea vinde mii de produse de sezon: de la decorațiuni, la obiecte speficice sărbătorilor de iarnă, până la dulciuci produse în casă”.

Despre măsurile de siguranță sanitară luate cu ocazia deschiderii acestui patinoar și Târg de Crăciun vom afla cu siguranță în zilele următoare, dar cu certitudine vor  în concordanță cu condițiile actuale impuse de legislația română.

(Ana Magheru)