Conducere nouă la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Giurgiu

0
2295

Vineri, 20 aprilie, reprezentanţii pensionarilor giurgiuveni s-au reunit, în sala mare a Centrului Cultural Local “Ion Vinea”, pentru a-şi alege noua conducere pentru următorul mandat de 4 ani. Printre subiectele dezbătute, pe lângă rapoartele de activitate prezentate, au fost aleşi noul preşedinte, precum şi un nou Consiliu Director şi o Comisie de Cenzori. După numărarea voturilor, a fost ales un nou preşedinte: Severius Niţulescu, în vârstă de 51 de ani, fost cadru MAPN.

“Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-o acordaţi, alegându-mă ca preşedinte al CARP Giurgiu, şi sper ca, în noua mea calitate, să nu dezamăgesc pe nimeni. Fostului preşedinte, domnului Ion Iorga, nu pot decât să îi doresc multă sănătate, putere de muncă în continuare, şi să îi mulţumesc pentru activitatea de până acum”, a declarat, după anunţarea rezultatului, proaspătul preşedinte CARP Giurgiu.

La rândul său, Ion Iorga a ţinut să le mulţumească celor prezenţi în sală, pe care, de altfel, i-a rugat să le transmită tuturor pensionarilor pe care îi reprezintă gândurile lui bune, şi mulţumiri pentru implicarea de până acum.

Noul Consiliu Director este compus din patru membri şi doi supleanţi (Tudor Urdea, CornelBratu, Ilie Chirea, Ion Niţu, Floarea Velicu, Nicolae Dogaru). (E.C.)