COMUNICAT: „USR a anunțat oficial susținerea candidatului PNL în turul doi al alegerilor prezidențiale”

0
247

Duminica viitoare trebuie să mergem la vot. Dacă vom sta acasă harta județului nostru se va colora din nou în roșu iar baronii PSD vor continua să fure și să-i amăgească pe giurgiuveni.

USR recomandă tuturor membrilor și simpatizanților giurgiuveni să meargă la vot și să-l voteze pe actualul președinte Klaus Iohannis. Uniunea Salvați România își păstrează obiectivele doctrinare, de a lupta împotriva incompetenței și a hoției. Timp de trei ani am luptat asiduu în Parlament împotriva modificărilor la legile justiției, împotriva acordării de privilegii pentru demnitari și am strâns peste 1.000.000 de semnături pentru modificarea Constituției, astfel încât să nu mai avem penali în funcții publice. Klaus Iohannis a fost partenerul nostru în acest demers iar acesta este unul din motivele pentru care îl vom susține în turul al doilea.

PSD, în frunte cu Dragnea și mai apoi, prin eleva sa, Viorica Dăncilă, au schimbat legile justiției punând în pericol direcția firească, pro-europeană, motiv pentru care o parte dintre concetățenii noștri au preferat să emigreze. Nu trebuie să ne mai lăsăm să se întâmple aceste lucruri.

Alături de Klaus Iohannis putem demara alegeri anticipate și arunca PSD în neantul istoriei, acolo unde îi este locul. Haideți să dăm uitării acest coșmar care durează de 30 de ani, să ieșim în număr cât mai mare la urne și să-l votăm pe Klaus Iohannis”, se mai arată în comunicatul transmis și semnat de președintele USR Giurgiu, Mircea Poenaru. 

(Jurnal)