La scurt timp după ziua copilului într-un interviu cu primarul comunei Călugăreni, Iordache Dumitru, am aflat că deși în ultima vreme am avut parte de însemnate cantități de precipitații, comuna pe care o conduce nu a întâmpinat probleme cu râul Neajlov.

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, primăria a oferit copiilor din comună cadouri dulci încă de vineri, pentru ca aceștia să poată sărbători cum se cuvine ziua internațională a copilului.

Cu această ocazie am discutat cu primarul Iordache despre proiectele pe care le va întreprinde în viitorul apropiat. Primele care au intrat pe lista edilului au fost organizarea unei licitații pentru asfaltarea a 2km de drum comunal și a 12 km de străzi de interes local în Călugăreni Hulubești pe drumul comunal 107.

Pe un proiect din anul 2017 am realizat un act adițional pentru fonduri destinate dotarea școlii, liceului si dispensarului din comună. Si acestea vor fi scoase la licitație chiar dacă prețurile nu mai sunt de actualitate. Prețurile s-au majorat atât la materiale și la servicii.

Vreau să modernizez o stradă, să fac o pistă de biciclete care să iasă pe la pădure, cu un loc de joacă pentru copii pe lângă pădure. Vreau să fac și o grădiniță cu program prelungit, pe care vreau să o am gata pentru anul școlar următor.

Pista de biciclete este gândită ca un loc de agrement spre Conacul Varthiadi, prin pădure, unde am discutat deja cu proprietarul să ne permită amenajarea unei bucăți din circuit!

Despre acest subiect vom reveni pe larg în viitorul apropiat!

(Jurnal)