În cursul săptămânii trecute, mai exact vineri, 21 septembrie, echipaje ale Direcţiei Poliţiei Locale Giurgiu au acţionat, în Oborul municipal, în vederea verificării comercianţilor de struguri.

„Am luat această decizie întrucât este sezonul acestor fructe, şi mulţi dintre comercianţi, din experienţele anilor trecuţi, încearcă să fenteze, cumva, autorităţile locale şi taxele pe care trebuie să le achite pentru a desfăşura activitatea de comercializare struguri pe raza municipiului. De aceea, am acţionat în Oborul municipal, unde am avut surpriza să găsim destul de mulţi comercianţi”, ne spunea directorul Direcţiei Poliţiei Locale, Lazăr Ciobanu.

Ca urmare a acţiunilor poliţiştilor locali, au fost întocmite un număr de 12 procese verbale de contravenţie, pentru lipsa documentelor de ocupare a terenului. În aceste cazuri, amenzile sunt cuprinse între 500 şi 1000 de lei.

„Nu ne vom opri aici, vom continua asemenea controale şi în zilele următoare, şi vom avea, în continuare, în vedere, intrarea în legalitate şi în normalitate a comercianţilor de struguri”, a mai precizat Lazăr Ciobanu.

(JGR)