Comentariul Zilei cu psih. Monica Lăceanu: ”Nu-mi place mediocritatea, indiferent de forma în care ar fi ea livrată!”

0
1050

Nu-mi place mediocritatea, indiferent de forma în care ar fi ea livrată. E plină lumea, mai ales a noastră, de negativiști, de bârfitori care se amuză sabotând progresul și realizările celorlalți…

E plină lumea de oameni acri și amari, cenușii și încruntați , mici și nemulțumiți, răi și chinuiți… îi vedem toți, îi suportăm. Sau îi ocolim, dacă facem parte din categoria omenilor care vor succes, care vor să lase o urmă și care nu vor să se târască prin viață, ci să meargă cu spatele drept.

Succesul conține obligatoriu și zâmbet și e un fenomen care-ți transformă mintea în cer senin… Când ai succes nu-ți tună și fulgeră, ci-ți înflorește, îți adie, îți joacă și-ți cântă….

Oamenii răi nu cred că au succes, ci doar niște realizări materiale. Oamenii buni, care au învățat din mers lecția succesului, au învățat și să respecte lumea și părerile ei, au învățat să-și caute drumul, să-și antreneze abilitățile, să-și înfrângă teama, să-și cultive talentele, să-și înconjoare viața de oameni de succes, să-și facă mereu provizii de emoții și vorbe frumoase pentru cei din jur, să ajute oameni cu adevărat neputincioși și să ignore răutățile proștilor.

Succesul e cea mai mare realizare a minții unei ființe. Și, pentru mulți, secretul unei vieți împlinite!

(psiholog Monica Lăceanu)