Colegiul Național „Ion Maiorescu” din Giurgiu organizează înscrieri pentru examenul Cambridge

0
232

Colegiul Național „Ion Maiorescu” din Giurgiu organizează în data de 21 mai 2022 examen de competențe lingvistice la limba engleză, data maximă de înscriere fiind 5 mai 2022.

Așa cum ne declara directoarea Claudia Bădărău, „aceste examene se adresează elevilor de liceu de clasele a X-a, a XI-a și a XII-a”, data limită de înscriere fiind 5 mai 2022.

Examenele Cambridge English sunt acceptate de către 20.000 de universități, angajatori și instituții guvernamentale din întreaga lume.

Cambridge English C1 Advanced îți oferă mai mult decât un certificat. Te ajută să deschizi uși în întreaga lume astfel încât să-ți atingi toate obiectivele.

Ministerul Educației Naționale a recunoscut C1 Advanced drept nivelul corespunzător de competențe lingvistice pentru absolvenții de liceu care studiază limba engleză în clase intensive sau bilingve.

Certificatul C1 Advanced obținut în România poate fi echivalat cu proba de competențe lingvistice de la Bacalaureat.

Majoritatea universităților din România recunosc C1 Advanced ca nivel corespunzător de competențe lingvistice la absolvire – verifică acest lucru la universitatea la care studiezi.

C1 Advanced este acceptat de peste 8.000 de instituții din întreaga lume ca dovadă a unui nivel înalt de competențe lingvistice. Printre acestea se numără:

    • Universități și colegii din Marea Britanie și din lume

    • Angajatori de top din întreaga lume

    • Instituții de stat și organizații profesionale

Diploma C1 Advanced este recunoscută de 100 % din universitățile din UK, Irlanda, Australia și Noua Zeelandă ca dovadă a nivelului avansat de limba engleză necesar pentru studii, având aceeași recunoaștere ca și testul IELTS.

Mult succes tuturor care au decis să susțină acest examen și să-și testeze cunoștințele dobândite în anii de studiu.

(Ana Magheru)