Codrin Ștefănescu anunță un nou miting al PSD, de data aceasta ”și  mai mare!”

0
268

Codrin Ștefănescu anunță că PSD ar putea pregăti un nou miting de amploare, care ar urma să fie organizat în această toamnă. 

„În interiorul partidului se discută o idee pe care eu o susțin: să facem și noi un miting în această toamnă, mult mai mare decât data trecută. Asta este din ce în ce mai mult o cerere din teritoriu, din partea celor care ne votează și ne simpatizează. Membrii de partid ne cer acest lucru. Va fi un miting mai mare decât cel de data trecută: să vadă toată lumea forța pe care poporul român o are…” a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

El mai spunea că Liviu Dragnea este informat de acestă intenție de colegii PSD din țară. ” Președintele Dragnea este informat și el de colegii noștri din țară, care la rândul lor sunt presați de primari, de electorat, de membrii noștri care mai doresc un miting. (…) Noi am avut un miting foarte liniștit și a fost foarte bine. La mitingul cu sute de mii de români pe care l-am făcut nu a fost nici un fel de violență. Noi am vrut să arătăm forța unei majorități care iese la vot, la urne și decide ceva prin vot. Văzând toți susținătorii noștri toate aceste atrocități, au motive să ceară așa ceva,” a mai spus Codrin Ștefănescu la România TV.

Secretarul general adjunct al social democraților nu spune nimic însă și despre intențiile partenerilor de guvernare (ALDE) de parcă aceștia nici nu ar exista.

Noi ne îndoim de faptul că Liviu Dragnea ar putea marja la această reacție deosebit de neinspirată, ce ar dovedi că  în loc să guverneze , PSD se joacă de-a mitingurile…! Ca și în alte ocazii, se va dovedi probabil că este o decizie unilaterală a lui Codrin Ștefănescu și nimic altceva. 

De precizat că în imaginile prezentate de televiziunile ce s-au aflat vineri seară în Piața Victoriei, la mitingul diasporei, așa cum afirmau câțiva dintre reporterii deplasați acolo, printre huliganii care au atacat jandarmeria se pare că au fost identificați și câțiva dintre budygarzii cu care Codrin Ștefănescu îi asigura nu de mult protecția președintelui Liviu Dragnea.

Probabil tot cu aceștia  va dori Codrin Ștefănescu să strige lozinci pro-guvernamentale. Și atunci ne mai întrebăm cine se ține de provocări și cine ațâță lumea la proteste în țara asta?  

(Jurnal)